MAINOS

Kesäkuun tieliikenteessä kuoli 21 ja loukkaantui 759 ihmistä

Uutiset

Mika Hyssi

Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan kesäkuun tieliikenteessä sattui 583 henkilövahinkoon johtanutta onnettomuutta. Niissä kuoli 21 ja loukkaantui 759 ihmistä. Kuolleita oli 17 ja loukkaantuneita 7 vähemmän kuin vuoden 2002 kesäkuussa.

Kesäkuun tieliikenteessä kuolleista 12 oli liikkeellä henkilöautolla ja 1 pakettiautolla. Moottoripyöräilijöitä kuoli 4 ja mopoilijoita 2. Lisäksi kuoli 1 polkupyörällä ja 1 traktorilla liikkunut. Surmansa saaneista oli miehiä 16 ja naisia 5. Vuoden 2002 kesäkuussa kuolleista oli liikkeellä henkilöautolla 24 ja polkupyörällä 4.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top