MAINOS

Pahka kateissa Äetsässä

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän eteläisimmässä osassa Sammunjoen rantamilla kulkevan Aaltolan tien varrelta on metsästä anastettu heinäkuun alkupäivien jälkeen kasvavasta puusta pahka. Luvaton metsuri oli kaivanut lapiolla puun juurakon esiin ja katkaissut sahalla juuret sekä irrottanut latvaosan pahkasta. Puun juurakkoa on saatettu tarvita aivan maan pinnassa olleen pahkan jalustaksi. Koivun läpimitta on ollut 20 sentin luokkaa ja pahkan yli 40 senttiä.

Vammalan poliisi odottaa havaintoja metsurista väärässä metsässä puhelinnumeroon (03) 519 0211.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top