Pirkanmaa-palkinto jaetaan 1. syyskuuta

Uutiset

Vuotuinen Pirkanmaa-palkinto jaetaan maakunnan nimipäivänä 1. syyskuuta. Palkinto jaetaan vuosittain yksityiselle henkilölle,
yhteenliittymälle tai yhteisölle, joka on toiminnallaan merkittävästi edistänyt Pirkanmaan tunnettavuutta, pirkanmaalaista identiteettiä tai elinolosuhteiden kehittämistä Pirkanmaalla tai jonka toiminta on kohdentunut aivan erityisesti hyödyksi Pirkanmaan maakunnalle ja sen asukkaille.

Pirkanmaa-palkinto sisältää Pirkka-puun ja 6 000 euron rahapalkinnon ja se jaetaan nyt kahdeksatta kertaa. Viime vuonna Pirkanmaa-palkinto myönnettiin Aamulehdelle keskeisen maakunnallisen yhteistyön aikaansaajana ja ominaislaadun
rakentajana.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat