MAINOS

Vanhusneuvosto toimii yli 300 kunnassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Kuntaliiton selvityksen mukaan jo 312 kunnassa toimii vanhusneuvosto, jonka kautta kuntalaisilla on mahdollisuus vaikuttaa kunnan päätöksentekoon ikäihmisiä koskevissa kysymyksissä. Viime vuoteen verrattuna uusia vanhusneuvostoja on lähes 60. Ensimmäiset vanhusneuvostot perustettiin vuonna 1996.

Koko maan 65 vuotta täyttäneestä väestöstä 90 % asuu kunnissa, joissa on vanhusneuvosto. Lähiseudun kunnista sellainen löytyy niin Äetsästä, Vammalasta kuin Huittisistakin. Vanhusneuvoston asettaminen on kunnille vapaaehtoista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top