MAINOS

Punkalaitumella kadonnut sienestäjä löytyi loukkaantuneena

Uutiset

Samuli Kinnari

Punkalaitumella katosi keskiviikkona puolenpäivän aikaan sienestämään lähtenyt 65-vuotias paikkakuntalainen nainen. Kun häntä ei kuulunut Vironkankaan metsätien varteen sovittuun aikaan, ilmoitettiin katoamisesta poliisille.

Aluksi sienestäjää etsittivät poliisipartiot ja Forssasta tilattu poliisin jälkikoira. Myös Punkalaitumen vapaaehtoinen pelastuspalvelu hälytettiin etsintöihin.

Juuri, kun pelastuspalvelun parikymmentä etsijää olivat illansuussa ryhmittyneet maastoon etsintää varten, tuli poliisin jälkikoirapartiolta ilmoitus kadonneen löytymisestä. Nainen kertoi liukastuneensa kalliolla ja loukanneensa jalkansa, eikä hän enää omin avuin päässyt jatkamaan matkaa. Nainen oli niin kaukana tiestä, etteivät avunhuudot kantautuneet. Hänet toimitettiin Punkalaitumen terveyskeskukseen tarkistuttamaan vammansa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top