MAINOS

Nuorisojoukon auto ojaan Punkalaitumella

Uutiset

Samuli Kinnari

Nokialaisen nuoren miehen kuljettama auto suistui Vammalantiellä Punkalaitumella ojaan maanantaiaamuna noin kello 6.55 aikaan. Nuorukainen oli ajanut Punkalaitumen suuntaan, kun hänen autonsa ajautui vastaantulevien kaistan yli tien vasemmalle puolelle ojaan. Kyydissä olleet neljä nuorta eivät loukkaantuneet, mutta auto kärsi kauttaaltaan kosmeettisia vaurioita.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta alkoholin ja muun huumavan aineen alaisena, ajo-oikeudetta ajosta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Auton omistajaa puolestaan epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta ajo-oikeudettomalle.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top