Jerry Bruckheimerin Ilman johtolankaa C.S.I:n korvaajaksi

Viihdeuutiset

C.S.I.:n jäädessä tauolle ruutuun ilmestyy huipputuottaja Jerry Bruckheimerin (C.S.I, Amazing Race) uusi jännityssarja Ilman johtolankaa. Keskiviikko-iltaisin nähtävässä uutuussarjassa FBI:n erikoisyksikkö johdattaa katsojat vähemmän tunnettuun
poliisin erikoisalaan, nimittäin kadonneiden henkilöiden profilointiin.

New Yorkiin sijoittuvassa uutuussarjassa FBI:n erikoisryhmä etsii kadonneita henkilöitä täysin uudella tavalla. Jack Malonen (Anthony LaPaglia) älykäs tiimi kuorii kerros kerrokselta ja minuutti minuutilta auki kadonneen henkilön historian. Heidän mottonsa on: löytääksesi kadonneen, sinun on ensin opittava tuntemaan hänet.

Määrätietoisen ja tiukan Jack Malonen johtamaan yksikköön kuuluvat hänen lisäkseen agentti Samantha Spade (Poppy Montgomery), tutkija Vivian Johnson (Marianne Jean-Baptiste), agentti Danny Taylor (Enrique Murciano) sekä ryhmän uusin
tulokas Martin Fitzgerald (Eric Close), joka joutuu todistamaan
toimistopoliisin uran jälkeen pätevyytensä myös vaativassa kenttätyössä.

Ilman johtolankaa > MTV3 > keskiviikkoisin 15.10. alkaen klo 21.00

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top