MAINOS

Formulakausi päättyy sunnuntaina

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Formula ykkösten kauden viimeinen osakilpailu ajetaan huomenna Japanin Suzukan radalla alkaen klo 8.30 Suomen aikaa. Räikkösellä on vielä periaatteessa mahdollisuus voittaa maailmanmestaruus, mikäli hän työntää McLareninsa ykkössijalle ja ykdeksän pisteen johdossa oleva Ferrarin Michael Schumacher ei sunnuntain kisassa pääse pistesijoille.

MTV3:n formulalähetykset ovat keränneet runsaasti katsojia. Esimerkiksi kaksi viikkoa sitten ajettu Indianapolisin osakilpailu veti ruudun ääreen keskimäärin yli 1,6 miljoonaa katsojaa. Keväällä ajettu Brasilian GP keräsi 1,7 miljoonaa katsojaa.

+ Formula 1 -lähetys > MTV3 > sunnuntaina 11.10. klo 8.00 alkaen

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top