MAINOS

Sivutieltä kylkeen

Uutiset

Samuli Kinnari

Maanantaina kello 16.30 aikoihin pakettiauto tuli Vammalassa Leiniäläntieltä etuajo-oikeutetulle Tampereentielle huomaamatta sitä pitkin tullutta henkilöautoa törmäten henkilöauton kylkeen. Henkilöauto pyörähti tapahtumapaikalla akselinsa ympäri ja ajautui ojaan. Ajoneuvot kärsivät vaurioita, mutta henkilövahingot jäivät lieviksi.

Punkalaitumella on Patjatie 16:n pihasta perjantain ja lauantain välisenä yönä luvatta käyttöön otettu Toyota Corolla -merkkinen henkilöauto on löytynyt. Auton omistaja löysi kulkupelinsä valtatie 2:n varrella olevasta soramontusta Huittisista. Autosta oli anastettu muun muassa renkaat ja radio-kasettisoitin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top