MAINOS

Kuorma-auton perävaunu keikahti katolleen

Uutiset

Samuli Kinnari

Valtatie 12:lla Huittisissa suistui maanantaina kuorma-auton perävaunu ojaan noin kello 13.20. Onnettomuuspaikka on noin 150 metriä Euran kunnan rajalta Huittisten suuntaan.

Lappeenrantalaisen liikennöitsijän auto oli menossa vanerikuorman kanssa Rauman satamaan, kun se ajautui kapealla kaistalla kaistan oikeaan reunaan. Alustavissa tutkimuksissa saatiin viitteitä siitä, että tien reuna olisi murtunut ja aiheuttanut perävaunun kaatumisen. Kuljettaja oli yrittänyt oikaista ajoneuvoa siinä kuitenkaan onnistumatta.

Täysin katolleen kaatuneen perävaunun korirakenne vaurioitui korjauskelvottomaksi. Paikallinen vapaapalokunta hoiti tapahtumapaikalla ajokaistan raivauksen. Liikenne oli kokonaan poikki tieosalla noin 10 minuutin ajan, kun perävaunua nostettiin. Kyydissä olleita paperinippuja nostettiin vielä iltapäivällä kello 16.55 tienoilla, kun poliisi tiedotti onnettomuudesta. Silloin vain toinen ajokaista oli käytössä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top