MAINOS

Veitsimies yritti ryöstää Lavian R-kioskin

Uutiset

Samuli Kinnari

Sunnuntaina kello 20.00 aikaan Lavian R-kioskiin tuli kommandopipoon pukeutunut mieshenkilö, jolla oli kädessään veitsi. Mies vaati myyjältä rahaa. Myyjä kuitenkin onnistui suihkuttaamaan uhkaajaa punaisella turvasuihkeella, jonka seurauksena tekijä joutui luopumaan aikeistaan ja poistumaan kioskista ilman saalista.

Vammalan poliisi toivoo vihjeitä ryöstöä yrittäneestä nuorehkosta, tummahkoihin vaatteisiin pukeutuneesta, noin 160-170 senttiä pitkästä miehestä. Mies on oletettavasti saanut punaista turvaväriä kasvoihinsa ja käsiinsä. Vammalan poliisin puhelinnumero on (03) 519 0211.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top