MAINOS

Postinkulku takkuilee loppuviikolla

Uutiset

Samuli Kinnari

Postin käyttämän kuljetusyhtiö Kelpo Kuljetus FI Oy:n lakko hidastaa postinkulkua loppuviikolla koko maassa. Postiliiton ilmoituksen mukaan lakko alkaa torstai-iltana kello 18.00 ja loppuu perjantaiaamuna kello 06.00. Lakon vaikutukset näkyvät postinkulun viivästymisenä perjantaina ja todennäköisesti myös maanantaina.

Suurimmat viivästykset koskevat Postin seitsemän postikeskusalueen välillä kulkevia lähetyksiä. Lakon takia torstaina postitettujen 1. ja 2. luokan kirjeiden, pikakirjeiden sekä joukkokirjeiden, aikakauslehtien ja pakettien kulku viivästyy pääsääntöisesti yhdellä työpäivällä. Esimerkiksi torstaina postitetut 1. luokan kirjeet ovat perillä vasta maanantaina.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top