MAINOS

Sata-Häme valmistautuu soimaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Ikaalisissa Sata-Häme Soi –juhlilla kisataan jälleen ensi kesänä Kultainen Harmonikka 2004 –kilpailu. Kultaiseen Harmonikkaan sekä lasten Hopeiseen Harmonikkaan osallistuvat kilpailijat lähettävät videon tai äänitteen tammikuun loppuun mennessä ja semifinalistit ovat selvillä helmikuun toisella viikolla. Nauhojen perusteella kummastakin sarjasta kutsutaan 12-15 soittajaa semifinaaliin Suurelle Harmonikkaristeilylle 29.2.–1.3.2004.

Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan finaali nähdään suorana televisiolähetyksenä Sata-Häme Soi –juhlilta 30.6.2004. Kultaiseen Harmonikkaan voivat osallistua vuona 1968–1988 syntyneet soittajat ja Hopeiseen Harmonikkaan vuonna 1994 syntyneet ja sitä nuoremmat lapset.

Viime kesänä Kultaisen Harmonikan voitti Janne Mäkinen Raumalta ja Hopeisen Harmonikan Vilma Avikainen Mikkelistä.

Festivaalin tilikausi plussalla

Sata-Häme Soi –juhlien viime tilikauden tulos pysyi plussan puolella, mutta pitkässä juoksussa festivaali ei vielä ole omillaan. Juhlien hallituksen jäsenmäärää on lisätty yhdellä ja toiminnanjohtaja Minna Kulmala on valittu hallitukseen. Hänen varajäsenenään toimii juhlien taiteellinen johtaja Kimmo Mattila.

Sata-Häme Soi –juhlien hallituksen puheenjohtajana jatkaa Terhi Palonen. Lisäksi hallituksessa jatkavat Ulla-Maija Anetjärvi (varalla Reijo Leppänen), Kirsti Hukki (Ilkka Niemi), Juhani Hakala (Anneli Ranne), Tapio Nysten (Jarmo Aro), Seppo Lankinen (Ari-Matti Saira), Susanna Hakala (Satu Holma) ja Jukka Lehtinen (Pekka Kallio).

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top