MAINOS

AL:n Lumihiutale auttaa joululiikennettä

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomi hiljenee jouluksi, mutta sitä ennen maanteillä nähdään vuoden kovimpiin kuuluva menoliikenne. Kaikkien turvallisuuden vuoksi Autoliitto kehottaa tiellä liikkujia muistamaan maltin sekä joulun menoliikenteessä että myöhemmin paluumatkoilla ja lisäksi varustamaan ajoneuvonsa oikein.

Autoliiton Tiepalvelun vapaaehtoisvoimista ja yhteistyökumppaneista koostuvan Operaatio Lumihiutaleen päivystys alkaa lauantaina 20. joulukuuta kello 18.00 ja kestää sunnuntaihin 4.1.2004 kello 22.00 saakka. Tiepalvelun saa kiinni valtakunnallisesta numerosta 0200-8080 (0,78 euroa/min. + pvm). Tiepalvelu yhteistyökumppaneineen on tiellä liikkujien apuna 24 tuntia vuorokaudessa ja auttaa keskeytyneen matkan jatkamisessa kaikin mahdollisin keinoin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top