MAINOS

Alikulun käyttäminen olisi estänyt onnettomuuden Äetsässä

Uutiset

Samuli Kinnari

Lauantaina kello 17 aikaan kevyen liikenteen alikulun käyttö olisi estänyt onnettomuuden Äetsässä Saappalantien ja Äetsäntien risteyksessä. 11-vuotias poika lähti pimeässä ja vesisateessa ylittämään Äetsäntietä alikulun kohdalla. Keikyän sillan suunnasta tulleen henkilöauton kuljettaja yritti jarruttaen ja väistäen välttää törmäyksen yllättäen ajoradalle tulleeseen jalankulkijaan, muttei täysin onnistunut. Poika osui kuljettajan puoleiseen sivupeiliin ja auton vasempaan kylkeen. Hänet kuljetettiin sairasautolla Vammalan terveyskeskukseen mahdollisten vammojen tarkistukseen. Autoon tuli vähäisiä vaurioita.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top