MAINOS

Murtoja ja ilkivaltaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan kirjaston ajoluiskan katoksesta on rikottu yksi ikkuna 23.-24. joulukuuta välisenä aikana. Samoihin aikoihin on Vammalan lukion Marttilankadun puolelta rikottu yksi ikkuna. Ilkivallan tekijöistä ei ole tietoa.

Punkalaitumella on ikkunan kautta tunkeuduttu luvatta Oriniemen-Liitsolan työväentalolle 10.-24. joulukuuta välisenä aikana. Sisältä on viety useita tauluja, levysoitin ja levyjä. Vammalan poliisi odottaa mahdollisia vihjeitä puhelinnumerossa (03) 519 0211.

Kuluvan syksyn aikana on Kiikan Jokisivuntiellä sijaitsevaan kesäasuntoon murtauduttu, samoin samassa pihapiirissä sijaitsevaan saunaan ja varastorakennukseen. Asunnosta varas vei kaksi televisiota. Murto tuli poliisin tietoon joulun alla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top