MAINOS

Hanna Pakarinen Idolsin voittajasuosikki

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Hanna Pakarinen on edelleen australialaisen online-vedonlyöntiyritys Centrebetin pelaajien ykkössuosikki Suomen Idols -kilpailun voittajaksi. Hanna Pakarisen kerroin on 1,30 ja Jani Wickholmin 3,20. “Hanna Pakarinen on vedonlyönnin näkökulmasta Idols-historian suosituin kilpailija. Jani Wicholmin selviytyminen viimeiseen finaaliin sen sijaan oli yllätys. Antti Tuiskun puolesta oli vetoja lyöty enemmän”, Centrebetin Mark Worwood sanoo.

Suomen ensimmäinen Idols-voittaja selviää Maikkarin suorassa lähetyksessä tänään illalla Tulosruudun jälkeen, kun katsojat äänestävät voittajan illan finaaliohjelman perusteella. Finalistit laulavat yhden omavalintaisen, tuomariston valitseman ja yhden uuden kappaleen.

+ Idols-finaali | MTV3 | perjantaina 9.1. klo 20.05
+ Idols-voittaja | MTV3 | perjantaina 9.1. klo 22.30

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top