MAINOS

Varkauksia ja rikottuja ikkunoita

Uutiset

Samuli Kinnari

Perjantain ja lauantain välisenä yönä vietiin Lavian Konimäentieltä talon pihasta auton peräkärry ja kyydissä ollut moottorikelkka. Kevyt tavarankuljetuskärry on omavalmisteinen ja sen rekisteritunnus on PZI-788. Yamaha Phazer -merkkisen kelkan tunnus on 366-EZ. Se on väritykseltään sininen ja violetti.

Varilan koulun luistinradan pukukopista vietiin lauantai-iltana kello 20 ja 21 välillä yhden nuoren miehen Siemens S55 -merkkinen matkapuhelin. Poliisi varottaa jättämästä mitään arvokasta valvomattomiin pukutiloihin.

Sunnuntaina puolenpäivän aikaan vietiin Sastamalankadun varrelta lukitsemattomasta henkilöautosta Panasonicin radio-cd-soittimen etupaneeli. Myös soitin oli yritetty anastaa.

Karkun Evankelisella opistolla on rikottu kymmenkunta asuntolan ikkunaa viime perjantain kello 16 jälkeen. Vahingot havaittiin sunnuntai-iltana.

Vammalassa Pesurinkadun Essolla vieraili tupakannälkäinen voro sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Saaliikseen ovilasin läpi murtautunut voro sai muutaman askin tupakkia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top