MAINOS

Pentti johtaa neuvottelukuntaa – Satonen työvaliokuntaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan kansanedustajien neuvottelukuntaa johtaa vuonna 2004 kansanedustaja Klaus Pentti (kesk) Hämeenkyröstä. Varapuheenjohtajana toimii kansanedustaja Saara Karhu (sd.)

Neuvottelukunnan työvaliokuntaan kuuluu kuusi jäsentä. Tänä vuonna työvaliokunnassa ovat puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi kansanedustajat Arto Satonen (kok), Minna Sirnö (vas), Leena Rauhala (kd) ja Rosa Meriläinen (vihr).

Pirkanmaan kansanedustajien neuvottelukunta kokoontuu Pirkanmaan liitossa kerran kuukaudessa. Liitto tarjoaa kansanedustajille sihteeri- ja tietopalvelut sekä koordinoi kansanedustajien yhteistyötä. Lisäksi liitto järjestää informaatio- ja tutustumistilaisuuksia maakunnassa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top