MAINOS

Joutsenten reitiltä rahaa kolmelle hankkeelle

Uutiset

Samuli Kinnari

Joutsenten reitti ry:n hallitus kokoontui tiistaina vuoden ensimmäiseen kokoukseensa Kukonharjan kylätalolle Vampulaan. Hallitus käsitteli kuusi hankehakemusta, joista kolmea puollettiin ja kolme jäi pöydälle lisäselvityksiä varten.

Vihreää valoa hallitus näytti mouhijärveläisen Häijään koulupiirin asukasyhdistys ry:n Otamuksen rantahankkeelle, punkalaitumelaisen Jalasjoen nuorisoseura ry:n nuorisoseurantalon kunnostushankkeelle ja Hämeenkyrön Yrittäjät ry:n Mestari-kisälli-hankkeelle. Kokouksessa puollettujen hankkeiden kustannusarviot ovat yhteensä 78 750 euroa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top