MAINOS

Äetsän kokoomusyhdistykset myötätuulessa alkaneeseen vuoteen

Uutiset

Samuli Kinnari

Alkanut vuosi on Äetsän kokoomusyhdistyksille aktiivisen toiminnan ja yhteistyön täyteinen. Seniori- ja nuorisotoimintaa ollaan virittelemässä uudelleen vauhtiin ja tuttuun tapaan tapahtumakalenterissa on monenmoista puuhaa yhdistysten jäsenille. Luvassa on myös kaikille kiinnostuneille avoimia yleisötilaisuuksia, joista esimerkkinä maaliskuussa pidettävä eurovaali-ilta.

Keikyän Kokoomus ry alkoi viime vuonna julkaista omaa jäsenlehteä, jonka alkaneen vuoden ensimmäinen numero levisi myös Kiikan yhdistyksen jäsenille. Laajasta jakelusta muodostunee pysyvä tapa.

Päivi nuijii Keikyässä, Jukka Kiikassa

Keikyän Kokoomus ry:n hallituksessa istuvat puheenjohtaja Päivi Pelttari, varapuheenjohtaja Virpi Savolainen, sihteeri Samuli Kinnari, rahastonhoitaja Saini Peltonen, Osmo Kuusinen, Jukka Leino, Anna-Maija Mustaniemi ja Erkki K. Mäkinen. Perinteen mukaisesti hallituksen kokouksissa on läsnäolo-oikeus myös kunnanvaltuutetuilla. Yhdistyksen jäseniä Äetsän kunnanvaltuustossa ovat Pertti Brander, Saini Peltonen ja Päivi Pelttari. Lisäksi kunnallisvaalivuonna kokouksiin kutsutaan myös vaalipäällikkö Jorma Virta.

Kiikan Kokoomus ry:n hallituksen puheenjohtajana ja sihteerinä toimii Jukka Pusa. Muut jäsenet ovat varapuheenjohtaja Esa Helander, rahastonhoitaja Timo Junnila, Yrjö Jussila, Pentti Kankaanpää, Sinikka Korpela, Olavi Prihti ja Sirkka-Liisa Pusa. Kaksi viimeksi mainittua ovat myös kunnanvaltuutettuja ja Prihti valtuustoryhmän puheenjohtaja.

Äetsän kokoomusyhdistysten yhteisessä kunnallistoimikunnassa istuvat kuluvana vuonna Keikyän Kokoomus ry:stä Virpi Savolainen, Samuli Kinnari ja Jukka Leino, sekä Kiikan Kokoomus ry:stä Jukka Pusa, Esa Helander ja Timo Junnila. Alkaneena vuonna puheenjohtajana toimii Virpi Savolainen. Kunnallistoimikunnan kokouksissa keskustellaan ajankohtaisista asioista valtuustoryhmän kanssa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top