MAINOS

Monopoly-pelin SM-voittaja ratkesi

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Monopoly-pelin Suomen mestaruuskilpailujen voittajaksi selviytyi Erik Mashkilleyson. Hän puolustaa Suomen värejä lokakuussa Monopolyn maailmanmestaruuskilpailuissa Tokiossa. Tokiossa kilpaillaan 12 000 euron voittosummasta.

“Tänään vaadittiin paitsi taitoa niin myös hyvää tuuria. Minulla molemmat osuivat kohdalleen ja pelivire oli erinomainen. Kiitos siitä myös kanssapelaajille. Nyt aloitan huolellisen valmistautumisen Tokion kisoihin, lähden hakemaan voittoa seikkailumielellä”, kommentoi Erik Mashkilleyson.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top