MAINOS

Suomalaisfilmeillä menestystä maailmalla

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Kahdelle suomalaiselle mainoselokuvalle on myönnetty neljä palkintoa kansainvälisillä filmifestivaaleilla USA:ssa ja Saksassa. WorldFest Houston Film Festival -tapahtumassa USA:ssa palkittiin hopealla Suomen Postin logistiikkapalveluita esittelevä filmi Mastering Logistics. Palkinto myönnettiin markkinointifilmien sarjassa. Palkitun filmin käsikirjoitti Anssi Järvinen ja ohjasi Pami Teirikari. Suomalaista vientiteollisuutta esittelevä filmi At Your Service palkittiin kilpailussa pronssilla.

Molemmat mainoselokuvat palkittiin myös viime viikonloppuna WorldMedia -festivaaleilla Saksassa. Filmit palkittiin hopeisilla pysteillä omissa sarjoissaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top