Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Suomalaisfilmeillä menestystä maailmalla

Viihdeuutiset

Kahdelle suomalaiselle mainoselokuvalle on myönnetty neljä palkintoa kansainvälisillä filmifestivaaleilla USA:ssa ja Saksassa. WorldFest Houston Film Festival -tapahtumassa USA:ssa palkittiin hopealla Suomen Postin logistiikkapalveluita esittelevä filmi Mastering Logistics. Palkinto myönnettiin markkinointifilmien sarjassa. Palkitun filmin käsikirjoitti Anssi Järvinen ja ohjasi Pami Teirikari. Suomalaista vientiteollisuutta esittelevä filmi At Your Service palkittiin kilpailussa pronssilla.

Molemmat mainoselokuvat palkittiin myös viime viikonloppuna WorldMedia -festivaaleilla Saksassa. Filmit palkittiin hopeisilla pysteillä omissa sarjoissaan.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top