Poliisi toivoo havaintoja moottorikelkkaonnettomuuden silminnäkijöiltä

Uutiset

Harjavallassa Kokemäenjoen jäällä lauantaina 13. maaliskuuta tapahtuneen moottorikelkkaonnettomuuden tutkinta on valmistumassa. Turmassa menehtyi paikkakuntalainen vuonna 1979 syntynyt mies ja vuonna 1977 syntynyt toinen mies loukkaantui vakavasti.

Tutkinnan yhteydessä on tullut ilmi, että onnettomuutta edeltäneelle kelkkailulle on silminnäkijöitä, joita ei vielä ole kuultu. Kokemäen poliisi pyytääkin Pohjoisrannantiellä tapahtumapäivänä hieman ennen kello kahdeksaa aamulla liikkunutta pariskuntaa ottamaan yhteyttä. Samoin poliisi toivoo yhteydenottoa muilta henkilöiltä, joilla on tapaukseen liittyviä näköhavaintoja tai muuta tietoa.

Kokemäen poliisipäivystyksen puhelinnumero on (02) 540 7444.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat