Seurue yritti tunkeutua Huittisissa eläkeläisen kotiin

Uutiset

Huittisten Huhtamossa yritettiin tiistaina kello 16.30 aikoihin viedä väkivalloin eläkeläismieheltä asunnon avain. Yksin asuva mies oli havainnut pihaansa tulleen auton ja oli lähtenyt ulos asunnostaan. Autossa oli ollut kuuden hengen seurue, johon kuului kaksi miestä, kaksi naista ja kaksi lasta.

Seurueen naiset olivat yrittäneet päästä asuntoon sisään. Todettuaan oven olevan lukossa he olivat ahdistaneet asunnon omistajan väkivalloin eteisen nurkaan ja yrittäneet ottaa haltuunsa asunnon avaimen.

Asunnon omistaja pääsi livahtamaan karkuun ja huusi naapurin avukseen. Seurue oli poistunut nopeasti paikalta valkoisella Toyota Camrylla, kun näkivät naapurin tulevan paikalle.

Kokemäen poliisin mukaan seurue on kierrellyt Huhtamon suunnalla muissakin taloissa. Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot autosta tai sillä liikkuneista henkilöistä päivystyspuhelimen numeroon (02) 540 7444.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat