Jääkiekon World Cup alkaa tänään

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Jääkiekon World Cup -lähetykset nähdään Nelosella suorina lähetyksinä. Nelosen selostamoissa ja kisastudioissa vierailee turnauksen ajan suuri joukko kotimaisia kiekkovaikuttajia.

Euroopan lohkon ottelut sekä turnauksen semifinaalit ja Torontossa 14. syyskuuta pelattavan finaalin selostaa J-P Jalo. Hänen rinnallaan selostamossa on alkusarjan Suomen otteluissa Jokerien valmentaja Hannu Jortikka sekä Pohjois-Amerikassa pelattavissa semifinaaleissa ja finaalissa lähes tuhat NHL:n runkosarjaottelua pelannut puolustaja Jyrki Lumme.

Pohjois-Amerikan alkulohkon ottelut sekä neljännesfinaalit selostaa Juhani Henriksson. Hänen vierellään yöotteluiden selostamossa vierailee monia NHL:ssä pelanneita tai NHL:n tarkasti tuntevia kiekkopersoonia.

Euroopassa pelattavien otteluiden sekä semifinaalien ja finaalin yhteydessä Nelosella on myös kisastudio, jota isännöi Matti Eve. Studion penkillä nähdään loppuviikosta alkaen myös Sakari Pietilä.

+ Jääkiekon World Cup | Nelonen ja Nelonen+ | 30.8.-14.9.
+ Suomi-Tsekki | Nelonen | ma 30.8. klo 19.45

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat