Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Perinnerakentamisen tieto- ja taitopankki aukeaa Äetsässä

Uutiset

Äetsän Kiikassa Opistotalona tunnetussa entisessä kansakoulussa avataan lauantaina 3. syyskuuta perinnerakentamisen taitokeskus. Kunnan hankkeella vauhtiin polkaistava keskus neuvoo säilyttävään korjausrakentamiseen sekä luonnon huomioivaan ja kestävään uudisrakentamiseen liittyvissä asioissa. Avajaispäivänä taitokeskuksessa vietetään ensimmäistä toimintapäivää, jossa tutustutaan perinteisiin ulkomaalityyppeihin sekä teoriassa että käytännössä. Syyskuusta alkaen keskus on auki parina päivänä viikossa.

Perinnerakentamisen taitokeskuksen perustamisvaihetta konsultoi Arkinor Oy Kangasalta. Yrityksen tuoreimpiin töihin kuuluvat muun muassa Nuutajärven Lasikylän ja taajama-alueen kehittämissuunnitelma sekä Muroleen kylän kulttuuri- ja maisemahistoriallinen selvitystyö.

+ http://www.arkinor.fi/taitokeskus.htm

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: