Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Työllistävien seurojen kuntalisä ei ota tuulta purjeisiin

Uutiset

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry on esittänyt Vammalan kaupungille, että kaupunki maksaisi niin sanottua kuntalisää paikallisille urheiluseuroille ja yhdistyksille, jotka työllistävät yhdistelmätukeen oikeutettuja pitkäaikaistyöttömiä. Kaupunki on pyytänyt esityksestä lausunnon Työllistämiskeskukselta, joka ei tässä vaiheessa näe kuntalisän maksamisen tuovan lisäarvoa työllisyydenhoitoon. Maanantaina kokoontuva kaupunginhallitus saakin pöydälleen esityksen, jonka mukaan ehdotus kuntalisän maksamisesta ei anna aihetta enempiin toimenpiteisiin.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: