Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Sunnuntai 23.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Koulukeskustelu viriää Huittisissa

Uutiset

Kyläkoulukeskustelu värittänee jälleen syksyä Huittisissa. Koulutusjohtaja Pekka Kareksen talousarvoesitys torstaina kokoontuvalle koulutuslautakunnalle sisältää Huhtamon ja Palojoen koulujen lakkauttamisen 1.8.2006 alkaen. Lisäksi esimerkiksi perusopetuksen 1-3 luokkien oppilaiden koulukuljetuksia supistettaisiin ja sijaismäärärahoja leikattaisiin. Tiukkaan talousarvioon on syynä ahdas raami, joka vaatii erittäin voimakkaita toimenpiteitä.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: