Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Maanantai 20.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Osasto 5 hauskuuttaa maanantaisin

Viihdeuutiset

Maanantaina käynnistyvä suomalainen komediasarja Osasto 5 kertoo sairaalan osastosta, missä asiat ovat vieläkin huonommin kuin kenenkään omalla työpaikalla. Työtoverit ovat toisilleen ilmaa ja potilaiden hyvinvoinnista korkeintaan vitsaillaan. Osasto 5 on kuitenkin pilottihanke, jonka tavoitteena on pelastaa Suomen terveydenhuoltojärjestelmä.

Sarjan pääosissa nähdään Juha Svahn (osaston ylilääkäri Niilo), Kari Ketonen (lääkäri Samuli), Sanna-Kaisa Palo (osastonhoitaja Seija) ja Jani Toivola (Ahmed). Sarjaa on ollut käsikirjoittamassa Mikko Pöllä ja Leo Viirret.

+ Osasto 5 | Nelonen | ma klo 20.30 (uusinnat ti klo 14.45)

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: