Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Lautakunta haluaa Huittisten pikkukoulujen jatkavan

Uutiset

Huittisten koulutuslautakunta päätyi täpärän äänestyksen jälkeen esittämään Huhtamon ja Palojoen koulujen toiminnan jatkamista. Jatkamista esitti Heikki Virtanen ja esityksen puolesta äänestivät myös Pertti Nurminen ja Minnamari Salmivaara. Koulutusjohtaja Pekka Kareksen esitystä koulujen lakkauttamisesta kannattivat Juhani Mäkelä, Mika Koivisto ja Hanne Tuori-Kalliokoski. Äänten mentyä tasan puheenjohtaja Pertti Nurmisen ääni ratkaisi.

Heikki Virtasen esityksestä lautakunta päätti myös jatkaa 1-3 luokkien oppilaiden koulukuljetuksia nykyisen käytännön mukaisesti. Virtasen esityksen puolesta äänestivät kaikki paikalla olleet kuusi lautakunnan jäsentä. Koulutusjohtaja Pekka Kareksen esitys olisi poistanut kuljetusetuuden 3-5 kilometrin matkalta.

Koulutuslautakunnan jäsen Liidia Salminen ei osallistunut kokoukseen eikä myöskään hänen varajäsenensä.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: