Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Maanantai 20.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Kemira toimittaa Botnian Uruguayn sellutehtaan kemikaalit – FC täydensi kokonaisosaamista

Uutiset

Kemira ja Botnia ovat allekirjoittaneet sopimuksen Botnian Uruguayn sellutehtaan kemikaalitoimituksista. Kemira rakentaa Länsi-Uruguayhin Fray Bentosin kaupunkiin rakennettavan sellutehtaan yhteyteen kemikaalitehtaat, jotka tuottavat natriumkloraattia, klooridioksidia ja happea. Vetyperoksidin tuottamisvaihtoehtoa selvitetään hankkeen edetessä.

"Uruguayn projektia silmällä pitäen yhtiön kokonaisosaaminen täydentyi oleellisesti Finnish Chemicalsin oston myötä", arvioi Kemiran pääjohtaja Lasse Kurkilahti. Kemiran kokonaisinvestointi Uruguayssa on arvoltaan noin 60 miljoonaa euroa.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: