Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Meno-Paluu vie suosittuihin matkakohteisiin

Viihdeuutiset

Nelosen uudessa Meno-Paluu-matkailuohjelmassa vietetään syksyn aikana kaupunkilomaa Barcelonassa, tutustutaan Alppeihin talvimatkailukohteena ja matkustetaan muun muassa Intiassa, Meksikossa, Malediiveilla ja Jamaikalla. "Meno-Paluu-sarjan kohteista minua henkilökohtaisesti kiehtovat eniten Sri Lanka ja Intia. Molempien maiden nuorisokulttuuri kiinnostaa", ohjelman juontaja Jani Toivola kertoo. "Myös Istanbul, missä kuvasimme juonnot, yllätti innostavana ja omaleimaisena suurkaupunkina."

Matkailuohjelman tekeminen on Toivolan mielestä hauskaa ja mielenkiintoista. "Opin paljon uutta eri matkakohteiden historiasta. Niistä löytyi myös jännittäviä yksityiskohtia, kuten reggae-maraton Jamaikalta. Itsekin matkustan aina, kun se vain on mahdollista. Minulla on New Yorkin ajoilta ympäri maailmaa ystäviä, joiden luona vierailen usein."

Meno-Paluun jaksojen matkakohteista kertovat osuudet on tuottanut saksalainen Big Mag Media.

+ Meno-Paluu | Nelonen | keskiviikkoisin klo 18.30

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: