Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 24.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Äetsäläiset kyläilevät Huittisissa – vasta sitten ehkä Vammalassa

Uutiset

Äetsä osallistuu 18. lokakuuta Huittisten koolle kutsumaan alueseminaariin sekä neuvotteluun kunta- ja palvelurakenneyhteistyöstä. Vasta sen jälkeen Äetsä harkitsee osallistumista Lounais-Pirkanmaan ja Sastamalan kuntien kunta- ja palvelurakenneuudistuksen esiselvitykseen peruskuntamalliin sisältyvän kuntien yhteisen peruspalvelupiirin näkökulmasta.

Kunnanjohtaja esitti, että Äetsän kunta osallistuu Lounais-Pirkanmaan ja Sastamalan kuntien kunta- ja palvelurakenneuudistuksen esiselvitykseen peruskuntamalliin sisältyvän kuntien yhteisen peruspalvelupiirin näkökulmasta. Vammalan suuntaan kuikuilemisesta vasta Huittisten visiitin jälkeen hallitus päätti Ulla Yli-Hongiston (kesk) esityksestä. Yli-Hongisto sai taakseen Juhani Hakasuon (vas), Timo Nurmen (sd) ja Jorma Ojalan (kesk). Kunnanjohtajan esitystä kannattivat Tuula Merinen (sd), Päivi Pelttari (kok) ja Pauli Pietilä (kesk).

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: