Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Äetsäläiset kyläilevät Huittisissa – vasta sitten ehkä Vammalassa

Uutiset

Äetsä osallistuu 18. lokakuuta Huittisten koolle kutsumaan alueseminaariin sekä neuvotteluun kunta- ja palvelurakenneyhteistyöstä. Vasta sen jälkeen Äetsä harkitsee osallistumista Lounais-Pirkanmaan ja Sastamalan kuntien kunta- ja palvelurakenneuudistuksen esiselvitykseen peruskuntamalliin sisältyvän kuntien yhteisen peruspalvelupiirin näkökulmasta.

Kunnanjohtaja esitti, että Äetsän kunta osallistuu Lounais-Pirkanmaan ja Sastamalan kuntien kunta- ja palvelurakenneuudistuksen esiselvitykseen peruskuntamalliin sisältyvän kuntien yhteisen peruspalvelupiirin näkökulmasta. Vammalan suuntaan kuikuilemisesta vasta Huittisten visiitin jälkeen hallitus päätti Ulla Yli-Hongiston (kesk) esityksestä. Yli-Hongisto sai taakseen Juhani Hakasuon (vas), Timo Nurmen (sd) ja Jorma Ojalan (kesk). Kunnanjohtajan esitystä kannattivat Tuula Merinen (sd), Päivi Pelttari (kok) ja Pauli Pietilä (kesk).

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top