Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Työryhmät alkavat pohjustaa Joutsenten reitin uutta kehittämisohjelmaa

Uutiset

Joutsenten reitin hallitus on hyväksynyt kahdeksan teematyöryhmän kokoonpanot uuden kehittämisohjelman strategioiden muodostamiseksi. Työryhmien teemoina ovat työllisyyden edistäminen ja yritysyhteistyö, maa- ja metsätalous, matkailu, kylätoiminta, kulttuuri, nuoret ja harrastusmahdollisuudet, ympäristönhoito sekä kansainvälistyminen.

Työryhmätyöskentelyyn osallistuu 63 jäsentä Joutsenten reitin kahdeksasta kunnasta. Työryhmät kokoontuvat loka-marraskuun aikana ja uusi kehittämisohjelma toimitetaan maa- ja metsätalousministeriölle joulukuun puoliväliin mennessä. Palautteen pohjalta kehittämisohjelmaa voidaan täydentää syyskuun loppuun 2006 saakka. Ohjelma tulee osaltaan toteuttamaan Pirkanmaan ja Satakunnan maaseutuohjelmia, kansallista maaseudun kehittämisohjelmaa ja Euroopan maaseutustrategiaa rahoituskaudella 2007-2013. Avoin hankehaku Joutsenten reitillä voitaneen jälleen avata vuoden 2007 lopussa tai vuoden 2008 alussa.

Vuoden 2006 kuntarahoitus on euro asukkaalta

Joutsenten reitti ry:n ennakoitu kuntarahoituksen säästö kuluvalla rahoituskaudella 2001-2006 on noin 50 000 euroa. Säästöt hyvitetään laskuttamalla vuoden 2006 kuntaosuudet selvästi edellisvuosia pienempinä, eli laskutettavaa kertyy 1,00 euroa asukasta kohti. Uudella ohjelmakaudella 2007-2013 kuntarahoitus säilynee nykyisellä tasollaan eli noin 1,90 euroa asukasta kohti vuodessa. Uusi kehittämissuunnitelma esitellään kunnanvaltuustoille vuoden 2006 alussa, jolloin sisältöön voidaan vielä tehdä korjauksia.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: