Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Maanantai 20.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Ojaanajoja ja kolari Säkylässä

Uutiset

Tiistai-iltana Säkylässä Vuorenmaantiellä noin kilometri Huovinrinteen liittymästä Vuorenmaan suuntaan suistui henkilöauto ulos tieltä. Huittisten suunnasta ajanut vuonna 1985 syntynyt köyliöläismies kertoi väistäneensä hirveä, minkä seurauksena auto ajautui kulkusuunnassaan vasemmalle ojaan. Auto romuttui pahoin, mutta kuljettaja ei loukannut itseään sanottavasti.

Tiistaina aamupäivällä henkilöauto ajautui ojaan kantatiellä 204 vajaa kilometri Peipohjantiestä Euran suuntaan. Auto kulki 90 metriä tiealueen ulkopuolella, ylitti kantatien ojan ja pienen pellon, kunnes pysähtyi pellon reunassa oleviin puihin. Kaarinalainen vuonna 1972 syntynyt kuljettaja kertoi nukahtaneensa rattiin.

Kuorma-auto ja henkilöauto kolaroivat tiistaina aamupäivällä Säkyläntiellä. Kuorma-auto kurvasi Torontieltä STOP-merkin takaa henkilöauton kylkeen. Henkilöauto heittelehti tien oikealle puolelle ojaan ja romuttui korjauskelvottomaksi. Kuorma-auto vaurioitui jonkin verran. Henkilöautoa ajanut vuonna 1951 syntynyt merikarvialainen mies ja kyydissä ollut porilainen nainen vietiin Satakunnan keskussairaalaan tarkistuttamaan vammojaan. Kuorma-autoa kuljettanut vuonna 1958 syntynyt turkulainen mies ei loukkaantunut.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: