MAINOS

Halosesta presidentti – Niinistö voitti Huittisissa

Uutiset

Samuli Kinnari

Tarja Halonen sai äetsäläisten äänistä 54,9 prosenttia ja Sauli Niinistö 45,1 prosenttia. Vammalassa Halosta äänesti 51,2 prosenttia ja Niinistöä 48,8 prosenttia. Huittislaiset olisivat valinneet Sauli Niinistön presidentiksi. Huittisissa Sauli Niinistön ääniosuudeksi kirjattiin 55,9 prosenttia, kun Tarja Halonen joutui tyytymään 44,1 prosenttiin. Koko Suomen äänistä Tarja Halonen haravoi 51,8 prosenttia ja Sauli Niinistö 48,2 prosenttia.

Äänestysprosentiksi kirjattiin Äetsässä 74,6, Vammalassa 74,3 ja Huittisissa 73,7. Koko maan äänestysprosentti oli 74,0.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top