Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Torstai 18.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Suomen Terveystalo osti Vammalan Lääkäri- ja Hammaslääkärikeskuksen

Uutiset

Suomen Terveystalo on ostanut Vammalan Lääkäri- ja Hammaslääkärikeskuksen. Puistokadulla toimivassa lääkärikeskuksessa on yleis- ja erikoislääkärien vastaanotot, laboratorio ja työterveyshuolto.

Vammalan Lääkäri- ja Hammaslääkärikeskus on perustettu vuonna 1989. Keskuksessa toimii viitisentoista vastaanottavaa lääkäriä ja terapeuttia sekä neljä muuta työntekijää. He siirtyvät vanhoina työntekijöinä Suomen Terveystalon palvelukseen.

"Toimialalla tapahtuvan kehityksen myötä minulle tarjoutui nyt sopiva tilaisuus panostaa aiempaa enemmän muihin kiinnostaviin tehtäviin", kertoo yrityskaupasta Vammalan Lääkäri- ja Hammas-lääkärikeskus Oy:n toimitusjohtaja Eeva Suonpää.

Suomen Terveystalon tarkoituksena on vahvistaa lääkärikeskusverkostoa Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. "Haluamme nyt tarjota myös Vammalassa korkealaatuisia terveyspalveluja kuluttajille sekä täydentää ja kehittää työterveyshuoltopalveluja alueen yrityksille", toteaa Suomen Terveystalo Oyj:n toimitusjohtaja Harri Aho.

Entuudestaan Suomen Terveystalolla on Pirkanmaalla kahdeksan toimipistettä.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: