MAINOS

Äetsän ja Punkalaitumen yhteisen aluearkkitehdin haku jatkuu

Uutiset

Mika Hyssi

Äetsän ja Punkalaitumen kunnat hakevat edelleen yhteistä aluearkkitehtiä. Alunperin hakuaika pestiin päättyi keskiviikkona, mutta vähäisen kiinnostuksen vuoksi sitä on päätetty jatkaa 10. helmikuuta saakka.

Aluearkkitehdin tehtäviin kuuluu muun muassa Rakennusperintökeskus Treevan toiminnasta vastaaminen, asemakaavojen laatiminen sekä toimiminen asiantuntijana kuntien kaavoitukseen liittyvien asioiden valmistelussa.

Aluearkkitehdin työsopimus solmitaan vuoden loppuun. Toiminnalle on tarkoitus hakea jatkoa vuosittain.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top