Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Torstai 18.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Kunnaksen maitotölkki toiseksi suosituin

Uutiset

Vammalalaissyntyisen Mauri Kunnaksen Valion maitotölkkiin piirtämä räppäävä lehmä keräsi yleisöäänestyksessä toiseksi eniten ääniä. Yleisön suosikki oli Kaj Stenvallin näkemys lehmästä ja pronssille kipusi Julia Vuoren kaino lehmärouva Antoinette. Kuudesta alkuperäisteoksesta käyty huutokauppa tuotti 14 500 euroa, joka luovutettiin Lasten Päivän Säätiölle käytettäväksi lastensuojelujärjestöjen tarpeisiin.

Mauri Kunnaksen räppärilehmän huusi Jani Pohjolainen Helsingistä. Hän kertoo tehneensä voittajahuudon huutokaupan viimeisen päivän aamuna puolileikillään ja arvelleensa, että joku korottaa tarjousta. "Onneksi työ kuitenkin jäi minulle. Teos on hyvin piirretty ja räppärin tyyli lökäpöksyineen sekä väärinpäin käännettyine lippiksineen on aito", Pohjolainen kehui taidehankintaansa.

Valion viime marraskuussa maitotölkeissä avaama taidenäyttely alkaa olla lopuillaan. Helmi-maaliskuun vaihteessa tölkit saavat kylkiinsä uudet iloiset lehmät.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: