Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Perjantai 19.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Valtio ostaa metsiä suojelualueiksi Pirkanmaalla

Uutiset

Valtio ostaa metsäalueita yksityisiltä maanomistajilta ja yhteisöiltä Pirkanmaan alueelta muuttaakseen ne suojelualueiksi. Alueiden tulisi olla useamman hehtaarin kokoisia, tehokkaan metsätalouskäytön ulkopuolisia alueita. Tällaisia ovat esimerkiksi runsaslahopuustoiset vanhat metsät, kuusikkoiset korvet ja vuokkojen värittämät lehdot.

Pirkanmaalla on tähän mennessä ostettu kaksi kohdetta metsiensuojelualueiksi ja tarjouksia suojeltavista alueista on tähän mennessä tullut noin kymmenen kappaletta. Valtio maksaa kohteista käyvän markkina-arvon. Tarjoukset käsittelee Pirkanmaan ympäristökeskus.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: