Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 22.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Järven kunnostusvinkkejä netistä

Uutiset

Järvikunnostuksen asiantuntijat vastaavat Ymparisto.fi-verkkopalvelun keskustelupalstalla vielä tämän viikon ajan yleisön kysymyksiin järvien kunnostuksesta ja hoidosta. Tähän mennessä keskustelu on käynyt vilkkaana. Ranta-asukkaat ovat kysyneet Suomen ympäristökeskuksen ja alueellisten ympäristökeskusten asiantuntijoilta muun muassa järven umpeenkasvusta, mataluudesta, levistä ja kunnostushankkeiden rahoitusmahdollisuuksista. Kunnostushankkeita on Suomessa tehty noin tuhannella järvellä, mutta kunnostustarpeessa on edelleen noin 1 500 järveä. Ranta-asukkaiden työpanos on keskeinen varsinkin pienten järvien kunnostuksissa, jotka voidaan toteuttaa suureksi osaksi talkootyönä.

+ http://www.ymparisto.fi/jarvikeskustelu

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: