Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Perjantai 19.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Discon Aurinko laski radiosoittoon

Viihdeuutiset

Discon neljäs pitkäsoitto julkaistaan syyskuun alussa. Olli Halosen ja Aki Erosen albumia odotellessa radioissa soi tästä päivästä alkaen uusi single Aurinko laski. Discolaiset ovat työstäneet säveltämiään biisejä yhdessä Kent-yhtyeen Sami Sirviön ja miksaaja Stefan Bomanin kanssa. "Ruotsin parivaljakko innostui meidän demoista ja lähtivät diggailupohjalta miksaamaan biisejämme Park-studiollaan Tukholmassa", kertoo Aki. "Levyntekoprosessi lähti käyntiin rennolla otteella intohimosta musiikkiin. Tuntuu, että olemme siirtyneet tekemisissämme uudelle tasolle ja tästä on syntymässä jotain ainutlaatuista", Aki jatkaa.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: