Joutsenten reitin hallitus tuulettui

Uutiset

Kehittämisyhdistys Joutsenten reitin vuosikokous oli tuulinen, sillä 11-jäsenisen hallituksen varsinaisista jäsenistä vaihtui kahdeksan ja varajäsenistä seitsemän. Uusina varsinaisina jäseninä hallitustyönsä aloittavat Kai Huovinen Vampulasta, Kalle Maaranen Huittisista, Juha Aro Punkalaitumelta, Helena Hemilä ja Ulla Junnila Äetsästä, Elina Alajoki ja Ossi Ojansivu Vammalasta sekä Tero Pohjanen Mouhijärveltä. Uusiksi varajäseniksi valittiin Emilia Nordenswan Huittisista, Tuula Heinonen Äetsästä, Pekka Tuomola Vammalasta, Arvo Mäkelä ja Katariina Pylsy Mouhijärveltä sekä Anneli Nivala ja Vesa Perälä Hämeenkyröstä. Kauno Perkiömäki Hämeenkyröstä jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana.

Tuoreiden ajatusten takaamiseksi Joutsenten reitin vuosikokous päätti, että hallituksen jäsenen enimmäiskausi on kuusi vuotta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top