Sunnuntai 26.1.2025 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Lammas maistuu suomalaisille

Uutiset

Lampaan lihan tuotanto on Suomessa lisääntynyt 15 prosenttia, mutta se ei kuitenkaan riitä kattamaan yhä kasvavaa lampaanlihan menekkiä. Kulutus on kasvanut 40 prosentilla. Lampaanlihan menekki on huipussaan pääsiäisenä, mutta kysyntää riittää ympäri vuoden.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: