Sota-ajan puhdetöitä ja Vuoren taidetta Vähähaarassa

Uutiset

Vähähaaran Kotiseututalolla Äetsässä on viikonloppuna näytteillä sota-ajan puhdetöitä. Esillä on muun muassa puusta veistetty hirvi, peili, puukko, korurasia, kirjeitä rintamalleja kotiin sekä sota-ajan lehtiä. Työt ovat omalta kylältä ja vähän kauempaakin. Puhdetöiden lisäksi esillä on Pekka Vuoren taidetta.

Näyttelyn avajaisissa perjantaina kello 18 Pertti Ala-Tala ja Risto Pelttari esittävät sota-ajan lauluja. Kiikkalaissyntyinen graafikko, kuvittaja ja lehtipiirtäjä Pekka Vuori kertoo töistään ja taiteestaan. Tilaisuuden juontaa emeritusprofessori Reino Kero.

Näyttely on avoinna perjantaina kello 18-21 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 12-17. Pääsymaksu on aikuisilta 10 euroa ja lapsilta 5 euroa. Hintaan sisältyy kahvitarjoilu.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top