Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Keskiviikko 6.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Kuljettaja jäi puristuksiin ulosajossa Huittisissa

Uutiset

Huittislaismiehen auto suistui tieltä ilmeisesti sairauskohtauksen vuoksi.

Huittislainen mies jäi purituksiin, kun hänen autonsa suistui tieltä Huittisissa Kangastiellä. Mies oli torstaina kello 11 aikaan tulossa kaupungin keskustan suunnasta, kun hän ilmeisesti sai sairauskohtauksen. Miehen auto ajatui suoralla tiellä tien vasemmalle puolelle ojaan ja törmäsi isoon koivuun. Palolaitos irrotti autoon jumiin jääneen kuljettajan. Vuonna 1935 syntynyt mies vietiin ambulanssilla Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. Myös lääkärihelikopteri kävi paikalla. Poliisilla ei ole tarkempaa tietoa miehen vammoista.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: