MAINOS

Sastamalan postitoimipaikat yhdenmukaisiksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Itellä on hyväksynyt kaikkien Vammalan, Äetsän ja Mouhijärven postitoimipaikkojen nimien muuttamisen Sastamalaksi. Muutos astuu voimaan ensi vuoden alussa, kun Sastamalan kaupunki aloittaa toimintansa. Esimerkiksi nykyinen postitoimipaikka 38300 Kiikka on jatkossa 38300 Sastamala ja 38420 Häijää on 38420 Sastamala. Sastamalan järjestelytoimikunta perusteli muutosta muun muassa viestinnän johdonmukaisuudella ja paikkakunnan tunnetuksi tekemisellä. Entisissä postitoimipaikoissa ei yhteenkään osoitteeseen olisi kirjoitettu Sastamalaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top