Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tiilitehtaan suora saamassa porkkanarahavalot

Uutiset

Äetsän ja Vammalan väliin kaavailtu kevytväylä kuihtui Äetsän hallituksen käsittelyssä lopullisesti.

Äetsän kunnanvaltuusto pääsee töihin kunnallisvaalien jälkeisenä maanantaina. Hallitus tuo valtuuston päätettäväksi porkkanarahojen käyttösuunnitelman.

Hallituksen käsittelyssä Äetsän ja Vammalan väliin kaavailtu kevytväylä kuihtui lopullisesti. Vammala hylkäsi hankkeen jo aiemmin ja Äetsän hallitus päätyi Juhani Hakasuon (vas.) esityksestä äänin 4-3 poistamaan kevytväylän Ritalan ja Ruotsilan osuudelta. Hakasuo sai äänestyksessä taakseen Raimo Kinnarin (sd.), Kaarina Mäkelän (kesk.) ja Seppo Tapion (kok.). Väylää puolsivat kunnanjohtaja Eero Mäki-Tanilan esityksen mukaisesti Pauli Pietilä (kesk.), Ulla Yli-Hongisto (kesk.) ja Tuula Merinen (sd.).

Reilun 1,35 miljoonan yhdistymisavustuksesta on lohkeamassa rahaa muun muassa katuvalaistustukseen Kiikan ja Talankylän väliin, useiden teiden päällystykseen, kevytväylään Hellänmäestä riippusillan risteykseen, maanhankintaan ja liikuntapaikkojen kehittämiseen.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top