Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kiikan neuvola loppuu

Uutiset

Saspe luopuu työsuojelullisista syistä yhden työntekijän toimipisteistä. Terveystalo olisi vaatinut satojen tuhansien peruskorjauksen.

Äetsässä Kiikan neuvolan toiminta loppuu. Sastamalan perusturvakuntayhtymä luopuu työsuojelullisista syistä yhden työntekijän toimipisteistä. Kiikan asukasmäärä ei Saspen lausunnon mukaan edelltä neuvolan ylläpitoa alueella. Alle kymmenen kilometrin päässä Pehulassa ja Vammalassa on neuvolat.

Kiikan neuvola on terveystalossa, joka olisi vaatinut 350 000 euron peruskorjauksen. Sastamalan kaupunginhallitus päätti poistaa remontin taloussuunnitelmasta. Ulla Yli-Hongisto (kesk.) ehdotti, että peruskorjaus olisi pidetty suunnitelmassa. Ehdotus kuitenkin raukesi kannattamattomana.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top